Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/228306
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | გუჯეჯიანი, გივი | - |
dc.contributor.editor | კანდელაკი, თ. | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-05T06:34:53Z | - |
dc.date.available | 2017-10-05T06:34:53Z | - |
dc.date.issued | 1996 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/228306 | - |
dc.format.extent | 146 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : მეცნიერება | en_US |
dc.source | ღვინის კუპაჟების გაანგარიშების თეორია და პრაქტიკა / [რედ. თ. კანდელაკი] ; საქ. სოფლის მეურნ. მეცნ. აკადემიის.... - თბ. : მეცნიერება, 1996. - 144გვ. ; 20სმ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 141. - სახელშეკრ. ფასი, 1500ც. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, მეღვინეობის დარბაზი, K 223.596/3 0V - მეღვინეობის დარბაზი) | en_US |
dc.subject | ღვინის კუპაჟი | en_US |
dc.subject | კუპაჟების შემოწმების წესი | en_US |
dc.subject | მეღვინეობა | en_US |
dc.subject | ყურძნის წვენის შაქრიანობის განსაზღვრის წესი | en_US |
dc.title | ღვინის კუპაჟების გაანგარიშების თეორია და პრაქტიკა | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gvinis_Kupajebis_Gaangarishebis_Teoria_Da_Praktika.pdf | 64.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.