Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/221463
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorხომასურიძე, მარიამ-
dc.contributor.advisorხუციშვილი, როზა-
dc.contributor.authorბიბიჩაძე, ზურაბი-
dc.date.accessioned2017-08-09T12:18:15Z-
dc.date.available2017-08-09T12:18:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/221463-
dc.description.tableofcontentsშესავალი--1. ლიტერატურის მიმოხილვა--1.1 მუხის კასრები და მისი ალტერნატიული მასალები--1.2 ფენოლური ნაერთები--2. შედეგები და მათი განსჯა --2.1 ღვინო ,,მუკუზანის“ წარმოების მიკროზონა და ყურძნის ჯიში--2.2 გამოყენებული იმპორტირებული მასალები-- 2.3 ქართული ,,ჭალის მუხის“ ჩიფსები და მათი დამზადება--2.4 გამოყენებული კვლევის მეთოდები--2.5 ღვინომასალების დამზადება--2.6 კვლევის შედეგები--2.7 ღვინომასალების სტაბილიზაცია--2.8 კვლევის შედეგებზე დაყრდნობით შემუშავებული ღვინო ,,მუკუზანი“-ს წარმოების რაცირაციონალური ტექნოლოგიური სქემა--დასკვნა--გამოყენებული ლიტერატურა.-
dc.format.extent101 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.sourceღვინის კომპოზიციაზე მუხის სხვადასხვა მასალის ზეგავლენის შესწავლა და წითელი ღვინის რაციონალური ტექნოლოგიის შემუშავება/ზურაბი, ბიბიჩაძე; დის... დოქტ. აკად. ხარ.: სამეცნ.ხელმძღვ.: მარიამ, ხომასურიძე; როზა, ხუციშვილი; საქ. ტექნიკური უნ–ტი; თბ., 2017-101 გვ. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი)en_US
dc.subjectწითელი ღვინის ტექნოლოგიაen_US
dc.subjectმუხის მასალის ზეგავლენაen_US
dc.subjectქიმიური ინჟინერიაen_US
dc.titleღვინის კომპოზიციაზე მუხის სხვადასხვა მასალის ზეგავლენის შესწავლა და წითელი ღვინის რაციონალური ტექნოლოგიის შემუშავებაen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Disertacia.pdf2.42 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Avtoreferati.pdf689.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.