Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/208481
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorბუიშვილი, გ.-
dc.contributor.authorღლონტი, თ.-
dc.date.accessioned2017-05-04T08:26:20Z-
dc.date.available2017-05-04T08:26:20Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.isbn978-9941-0-1300-3-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/208481-
dc.format.extent151 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.sourceვაზის ჯიშის ხიხვის ყურძნის სამეურნეო-ტექნოლოგიური შესწავლა სხვადასხვა ტიპის ღვინომასალის მიღების მიზნით / გ. ბუიშვილი, თ. ღლონტი. - თბ., 2009. - 147გვ. : ცხრ., სურ. ; 20სმ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 135-144. - ISBN 978-9941-0-1300-3 (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი, F 96.674/3)en_US
dc.subjectხიხვის გავრცელების არეალიen_US
dc.subjectსუფრის თეთრი ევროპული ტიპის ღვინის დაყენების ტექნოლოგიაen_US
dc.subjectკახური ტიპის ღვინომასალის დაყენების ტექნოლოგიური პარამეტრებიen_US
dc.subjectსხვადასხვა ტიპის ღვინომასალის დაყენების ტექნოლოგიური პარამეტრებიen_US
dc.titleვაზის ჯიშის ხიხვის ყურძნის სამეურნეო-ტექნოლოგიური შესწავლა სხვადასხვა ტიპის ღვინომასალის მიღების მიზნითen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.