Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/202504
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorუებელი, მარენ-
dc.contributor.authorპეტცოლდი, იენს-
dc.contributor.editorბიტარიშვილი, იაგო-
dc.contributor.editorმანველიძე, ნინო-
dc.contributor.editorჯორბენაძე, ეკატერინე-
dc.date.accessioned2017-03-27T10:03:25Z-
dc.date.available2017-03-27T10:03:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.isbn978-9941-9513-1-2-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/202504-
dc.format.extent99 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : პეტიტიen_US
dc.subjectქვევრის დამზადებაen_US
dc.titleქვევრის თიხის შემადგენელი ელემენტები და ფიზიკურ-ქიმიური მახასიათებლებიen_US
dc.title.alternativeქვევრის დამზადების პროცესიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Qvevris_Damzadebis_Procesi.pdf10.6 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.