ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166489
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველი | მნიშვნელობა | ენა |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ბაღათურია, ნუგზარ | - |
dc.contributor.advisor | ბეგიაშვილი, ნანა | - |
dc.contributor.author | კოტორაშვილი, ლია | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-20T13:23:14Z | - |
dc.date.available | 2016-07-20T13:23:14Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166489 | - |
dc.description.tableofcontents | შ ე ს ა ვ ა ლ ი –– თავი I. ლიტერატურის მიმოხილვა 1.1. საერთო ცნობები ეთერზეთოვანი მცენარეებისა და ეთეროვანი ზეთების შესახებ –– 1.2. ზოგადი ცნობები ევგენოლური რეჰანის შესახებ –– 1.2.1 ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის მიღება და დახასიათება –– 1.2.2 ევგენოლური რეჰანის ზეთის გადამუშავების მეთოდები –– 1.2.3 რეჰანის ზეთის ნახშირწყალბადების გადამუშავების მეთოდები–– 1.2.4 სესკვიტერპენული ნახშირწყალბადების აცილირება –– 1.3 ზოგადი ცნობები ლიმონისებური რეჰანის შესახებ –– თავი II. ექსპერიმენტული ნაწილი 2.1. ევგენოლური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობის გამოკვლევა ––2.1.1. ევგენოლური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის ბაქტერიციდული მოქმედების გამოკვლევა –– 2.1.2. ევგენოლური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის შენახვა–– 2.2 ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის გასუფთავების ტექნოლოგიის დამუშავბა ––2.2.1 რეჰანის ეთერზეთის ხარისხის გაუმჯობესების ქიმიური მეთოდი –– 2.3 ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის გადამუშავების ნარჩენების გამოკვლევა –– 2.4. ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის გადამუშავების უნარჩენო ტექნოლოგიის დამუშავება –– 2.5. ევგენოლური რეჰანის ნედლეულის ნარჩენების შედგენილობისა და თვისებების გამოკვლევა –– 2.6. ლიმონისებური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობის გამოკვლევა –– 2.7 ლიმონისებური რეჰანის ნედლეულის შენახვის პირობების გავლენა ზეთშემცველობაზე –– 2.8 ლიმონისებური რეჰანის ნედლეულიდან სპირტიანი ნაყენების მიღების ტექნოლოგია –– თავი III. ძირითადი ექსპერიმენტული შედეგების მათემატიკური დამუშავება –– დ ა ს კ ვ ნ ე ბ ი –– გამოყენებული ლიტერატურა –– დანართი | - |
dc.format.extent | 164 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი | en_US |
dc.source | რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება / ლ. კოტორაშვილი; დის... დოქტ. აკად. ხარ. / ხელმძღვ.:ნუგზარ ბაღათურია; ნანა ბეგიაშვილი; საქ. აგრარული უნ-ტი; თბ., 2006 - 164 გვ. - - ბიბლიოგრ.: გვ. 160-164.(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი) | en_US |
dc.subject | ქიმიური მრეწველობა | en_US |
dc.subject | ალკოჰოლიანი სასმელები | en_US |
dc.subject | ნატურალური არომატიზატორები | en_US |
dc.title | რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
შესულია კოლექციებში: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი | აღწერილობა | ზომა | ფორმატი | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 8.54 MB | Adobe PDF | ![]() ნახვა / გახსნა |
საავტორო უფლება