Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166489
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorბაღათურია, ნუგზარ-
dc.contributor.advisorბეგიაშვილი, ნანა-
dc.contributor.authorკოტორაშვილი, ლია-
dc.date.accessioned2016-07-20T13:23:14Z-
dc.date.available2016-07-20T13:23:14Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/166489-
dc.description.tableofcontentsშ ე ს ა ვ ა ლ ი –– თავი I. ლიტერატურის მიმოხილვა 1.1. საერთო ცნობები ეთერზეთოვანი მცენარეებისა და ეთეროვანი ზეთების შესახებ –– 1.2. ზოგადი ცნობები ევგენოლური რეჰანის შესახებ –– 1.2.1 ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის მიღება და დახასიათება –– 1.2.2 ევგენოლური რეჰანის ზეთის გადამუშავების მეთოდები –– 1.2.3 რეჰანის ზეთის ნახშირწყალბადების გადამუშავების მეთოდები–– 1.2.4 სესკვიტერპენული ნახშირწყალბადების აცილირება –– 1.3 ზოგადი ცნობები ლიმონისებური რეჰანის შესახებ –– თავი II. ექსპერიმენტული ნაწილი 2.1. ევგენოლური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობის გამოკვლევა ––2.1.1. ევგენოლური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის ბაქტერიციდული მოქმედების გამოკვლევა –– 2.1.2. ევგენოლური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის შენახვა–– 2.2 ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის გასუფთავების ტექნოლოგიის დამუშავბა ––2.2.1 რეჰანის ეთერზეთის ხარისხის გაუმჯობესების ქიმიური მეთოდი –– 2.3 ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის გადამუშავების ნარჩენების გამოკვლევა –– 2.4. ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის გადამუშავების უნარჩენო ტექნოლოგიის დამუშავება –– 2.5. ევგენოლური რეჰანის ნედლეულის ნარჩენების შედგენილობისა და თვისებების გამოკვლევა –– 2.6. ლიმონისებური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობის გამოკვლევა –– 2.7 ლიმონისებური რეჰანის ნედლეულის შენახვის პირობების გავლენა ზეთშემცველობაზე –– 2.8 ლიმონისებური რეჰანის ნედლეულიდან სპირტიანი ნაყენების მიღების ტექნოლოგია –– თავი III. ძირითადი ექსპერიმენტული შედეგების მათემატიკური დამუშავება –– დ ა ს კ ვ ნ ე ბ ი –– გამოყენებული ლიტერატურა –– დანართი-
dc.format.extent164 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისიen_US
dc.sourceრეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება / ლ. კოტორაშვილი; დის... დოქტ. აკად. ხარ. / ხელმძღვ.:ნუგზარ ბაღათურია; ნანა ბეგიაშვილი; საქ. აგრარული უნ-ტი; თბ., 2006 - 164 გვ. - - ბიბლიოგრ.: გვ. 160-164.(საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, საარქივო ფონდი)en_US
dc.subjectქიმიური მრეწველობაen_US
dc.subjectალკოჰოლიანი სასმელებიen_US
dc.subjectნატურალური არომატიზატორებიen_US
dc.titleრეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავებაen_US
dc.typeThesisen_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
Appears in Collections:ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Disertacia.pdf8.54 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.