ამ ეგზემპლარზე გადასასვლელად გამოიყენეთ ეს იდენტიფიკატორი: https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/148162
მეტამონაცემთა სრული ჩანაწერი
DC ველიმნიშვნელობაენა
dc.contributor.authorღლონტი, თემურ-
dc.date.accessioned2016-03-25T13:51:18Z-
dc.date.available2016-03-25T13:51:18Z-
dc.date.issued1976-
dc.identifier.urihttp://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/148162-
dc.format.extent278 გვ.en_US
dc.language.isokaen_US
dc.publisherთბილისი : განათლებაen_US
dc.sourceყურძნის პროდუქტთა ქრომატოგრაფიული ანალიზი : [დამხმ. სახელმძღვ. სას.-სამ. ინ-ტის ტექნოლოგ. ფაკ-ტის სტუდენტებისათვის]. - თბ. : განათლება, 1976. (საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა, წიგნსაცავის განყოფილება, K 164.653/3)en_US
dc.subjectქრომატოგრაფიული ანალიზიen_US
dc.subjectყურძნის პროდუქტებიen_US
dc.titleყურძნის პროდუქტთა ქრომატოგრაფიული ანალიზიen_US
dc.typeBooken_US
dc.rights.holderსაქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკაen_US
შესულია კოლექციებში:ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა

ფაილები ამ ეგზემპლარში:
ფაილი აღწერილობა ზომაფორმატი 
Yurdznis_Produqtta_Qromatografiuli_Analizi.pdf109.22 MBAdobe PDFგამოსახულება
ნახვა / გახსნა


საავტორო უფლება