Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/147316
Title: | ცელულაზების მოქმედებით დაბალმოლეკულური შაქრების მიღება და მათი გამოყენება პურის ცხობის პროცესში |
Authors: | აბაშიძე, მარიკა |
Keywords: | ქიმიური მრეწველობა ბიოტექნოლოგიები ცელულოზები ფერმენტები |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | თბილისი |
Owner: | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა |
Appears in Collections: | ეროვნული ბიბლიოთეკის დისერტაციებისა და ავტორეფერატების ფონდი |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Disertacia.pdf | 988.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.