Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nplg.gov.ge/handle/1234/146803
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ბერიძე, გ. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-17T12:10:21Z | - |
dc.date.available | 2016-03-17T12:10:21Z | - |
dc.date.issued | 1957 | - |
dc.identifier.uri | http://www.nplg.gov.ge/dspace/handle/1234/146803 | - |
dc.format.extent | 83 გვ. | en_US |
dc.language.iso | ka | en_US |
dc.publisher | თბილისი : მეცნიერებათა აკადემია | en_US |
dc.subject | მეღვინეობა საქართველოში | en_US |
dc.subject | კახური ღვინო | en_US |
dc.title | კახური ღვინის დაყენება | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.rights.holder | საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა | en_US |
Appears in Collections: | ვაზისა და ღვინის ბიბლიოთეკა |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kaxuri_Gvinis_Dayeneba.pdf | 119.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.